Categories
Diari

Rebat Tunai Punya Cerita Part III

Tengahari tadi saya terus ke Pejabat Pos Bandar tun Razak dan terus minta borang untuk buat tuntutan rebat tunai setelah secara online gagal kerana dipaparkan maklumat sudah dituntut oleh orang lain. Hmmm… Nak tunggu hasil siasatan yang dijanjikan dah beberapa hari dah. Jadi saya buat tuntutan dulu.

Selepas mengisi borang dan menunggu giliran, akhirnya ia selesai dengan cukup pantas. Alhamdulillah…

Selesai kisah Rebat Tunai harapnya. Bagi sesiapa yang masih belum tuntut sila buat tuntutan sebelum 31 Mac 2009 ini kerana ia akan ditamatkan. Maybe hanya sekali sahaja kaedah ini diperkenalkan dalam hidup kita 🙂

Komen

12 replies on “Rebat Tunai Punya Cerita Part III”

saiful , maksud anda ….

Kita boleh menuntut lebih awal daripada tarikh roadtax mati ka ????
Roadtax saya tamat pada 16 March nanti …

Ada juga kes di pejabat pos sg petani, pembayaran tidak dapat dibuat disebabkan mereka sibuk untuk mengemaskini data pelanggan ..mcm-mcm masalah rupanya ..

redghost,

Kalau nak dibelanja mai Cheras dulu. Hehehe…

Hokage,

Tak boleh… Dulu bulan April 2008, ninja dah claim dah kan? Yang rebat ni hanya sah untuk yang renew sampai 28 feb 2009 ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.