Categories
Diari

Terima Kasih Sahabat

Sepanjang perjalanan menelusuri kehidupan ini, saya amat amat berterima kasih kepada semua sahabat dan juga yang pernah hadir dalam hidup saya. Semuanya didatangkan Allah ada pengertian dan pengajaran yang boleh saya ambil iktibar.

Saya amat bersyukur di kelilingi oleh ramai sahabat yang berjaya. Ada yang juga yang biasa biasa dan ada juga yang masih berjuang dalam kehidupan. Saya tetap bangga dengan sahabat sahabat saya hatta yang kini mungkin merasakan mereka berada dalam fasa terburuk kehidupan mereka. Ketahuilah bahawa anda semua tetap sahabat saya.

Dari yang yang kemuncak kejayaan sehingga ada yang sedang menanti hukuman gantung di penjara sepi, anda semua tetap memberi makna dalam kehidupan saya.

Mungkin ada yang tersungkur kerana sebab sebab tertentu yang kita sendiri tidak tahu mengapa kerana mereka sendiri yang menempuhnya tetapi banyak pengajaran yang saya boleh ambil. Begitu juga yang telah berjaya dalam kehidupan… Susah dan perit sebelum mengecap kejayaan itu menjadikan mereka sesuai pada kedudukan mereka kini.

Ada juga yang masih bertungkus lumus berjuang membina impian walaupun sudah lama mereka berusaha. Yakinlah bahawa Allah akan membantu kita. Yakinlah bahawa ALLAH SAYANG KITA dan apa yang Allah berikan adalah ujian untuk kita terus berusaha dan pasti akan ada ganjarannya.

Saya tak mahu kelaskan siapa yang perlu saya berkawan dan saya akan berkawan dengan semua. Jika saya mampu untuk bantu saya akan bantu sedaya mungkin. Tetapi saya tetap akan berterima kasih kepada semua sahabat yang hadir dalam hidup saya. Anda semua adalah inspirasi hidup saya. TERIMA KASIH!

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.