Categories
Diari

Alhamdulillah… Genap 31

Alhamdulillah, hari ini genap 31 tahun umur saya. Semakin dipanjat usia walaupun ada yang kata masih muda. Hehehe… Tetapi anak dah tiga, jadi kena sentiasa beringat. Masih banyak perkara yang perlu dicapai dan masih banyak perkara yang perlu diperbetulkan.

Terima kasih sayang iaitu isteri saya yang menghadiahkan Nano Can sempena hari lahir saya yang ke-31 ini.

Apa itu Nano Can?

Nano Water Can adalah sejenis bekas air berteknologi Nano dan F.I.R (Pancaran Infra Merah jauh) Yang mampu memecahkan molekul air hingga ke skala terhalus. Ia membolehkan air tersebut ia diserap dengan lebih cepat oleh badan kita. Bekas Nano Water Can yang ringan dan tidak berkarat dihasilkan dari Titanium dan Stainless Stell. Air ini juga boleh menghilangkan rasa ngantuk, keletihan dan sengal-sengal badan dan

Nano Water Can ini membantu Meningkatkan:

-Sistem metabolisma tubuh dan Peredaran darah. Tubuh akan lebih sihat, terasa segar dan aktif.

-Sistem hormon, Saraf, otot dan tulang. Boleh membuat kulit lebih halus. Penampilan lebih cantik dan awet muda

-Sistem Pertumbuhan janin dan produksi. Mempercepatkan proses pembuangan toksin dalam badan.

Beberapa keistimewaan Dan Manafaat F.I.R Untuk BadanF.I.R Sama dengan cahaya tetapi mampu dipancarkan terus kepada Objek. Membuat Pengaturan semula molekul air.F.I.R mempunyai daya resapan yang sangat kuat, mampu meresap jauh ke dalam jaringan di bawah kulit manusia, menghangatkan tubuh badan dari dalam dan mengaktifkan sel-sel. Melancarkan peredaran darah, menghasilkan Stamina tubuh dan menghancurkan bakteria dan Virus.

Apa faeadahnya?Untuk pengetahuan anda sepanjang produk kesihatan anda perlu berulang-ulang beli dan beli. Tetapi dengan Nano Water Can iatiada tarikh luput, boleh diguna seumur hidupbekasnya tiada karat. Warranty seumur hidup iaitu jikalau kemek boleh ganti kecuali penutup sahaja tidak boleh diganti.

Cara penggunaannya adalah dengan memasukkan air suam kedalam Nano Can tersebut dan biarkan selama 2 minit atau biarkan sahaja. Setelah itu air terbut boleh diminum direct pada bekas tersebut atau dituang kedalam bekas lain. Peringatan. Nano Can ini tidak boleh dimasukkan air lain iaitu berperisa iaitu gula atau garam. INi adalah kerana ia akan merosakkan bekas tersebut.

Terima Kasih Sayang atas hadiah ini…

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.