Categories
Hari Raya

Selamat Hari Raya EidulFitri 1432H

Alhamdulillah, sekali lagi kita berkesempatan untuk bersua pada bulan Syawal yang mulia ini setelah sebulan berjuang di bulan Ramadhan. Bagi saya peringkat awal Ramadhan bermula dengan baik tetapi pada pertengahannya agak kurang istiqamahnya dan diperbaiki pada penghujung Ramadhan. Nampaknya masih lagi bukan Ramadhan yang terbaik dan harapnya dapat lagi peluang bertemu dengan Ramadhan lagi tahun depan.

Apa pun, saya dengan rendah hati memohon jutaan ampun maaf atas segala kesilapan dan ketelanjuran yang telah saya lakukan sama ada secara sengaja atau tak sengaja. Sesungguhnya kita adalah insan yang lemah dan sentiasa melakukan kesilapan.

Saya juga berdoa agar kita semua dapat meraikan kedatangan Syawal ini dengan penuh kegembiraan dan dalam masa yang sama tidaklah melampaui batas yang telah dianjurkan.

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN 

Categories
Diari Hari Raya

Mini Open House

Assalamualaikum

Pertama Kali saya ucapkan maaf kepada semua yang baca diari saya ni. Sememangnya saya tak dapat nak invite semua ke Open House saya secara kecil-kecilan baru-baru ini. Saya just jemput adik beradik terdekat sahaja. Bukannya apa, saya dan wife masih belum ready untuk buat pada skala yang besar dengan pelbagai kekangan yang wujud. Jadi yang simple sahaja dapat dilakukan.

InsyaAllah next time kemungkinan besaq selepas masuk rumah baru, saya akan buat dan invite lebih ramai. Jadi saya kongsikan dengan anda menu yang ada tempohari.  Jangan terliuq pulak!

bihunopenhouse2008Bihun Tomyam
airopenhouse2008Air Grape

ayamopenhouse2008

Ayam Masak Merah

nasitomatoopenhouse2008Nasi Tomato

Biasa-biasa ja…

Categories
Hari Raya

Selamat Hari Raya (2)

 

Salam Aidilfitri 1429H
Salam Aidilfitri 1429H
Categories
Hari Raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H

 

Salam Aidilfitri 1429H
Salam Aidilfitri 1429H

Tidak terlambat rasanya untuk saya dan keluarga (Huda & Syasya Hana) untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429H. Maaf Zahir Batin. Semoga Aidilfitri kali ini lebih bermakna dan penuh dengan pelbagai hikmah serta semoga memperoleh Ketaqwaan, InsyaAllah